Logo

Røget laksetatar i filokurv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget laksekød
4 spsk purløg, hakket
2 æggeblommer
1 tsk Dijon sennep
1 tsk salt
5 spsk purløg, hakket
1 tsk purløg, hakket til pynt

fillokurve: 120 g fillodej

Æggeblommer og sennep piskes sammen. Salt og purløg røres i.

Laksen hakkes groft og røres i æggemassen.

fillokurve:
Der skal bruges 16 runde stykker med en diameter på 10-12 cm.

Skær efter en underkop.

4 portionsskåle vendes på hovedet og smøres med smør.

Dejen pensles med smør, og der lægges 4 stk smurt dej på hver skål.

Bages ved 180°C i 15 min.

Kurvene køles lidt af, inden de løsnes og fyldes med tataren.
Pyntes med purløg.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her