Logo

Friturestegt mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g mazzarella
1 æg
1 spsk fuldkornshvedemel
3-4 spsk friskrevet rugbrød
1-2 spsk olivenolie
 
Man lader mozzarellaen dryppe af.
Den duppes tør og skæres i 4 skiver.
Ægget piskes sammen på en tallerken og stilles parat til panering.
Fuldkornshvedemel og det revne rugbrød hældes på hver sin tallerken.
Mozzarellaskiverne vendes først i fuldkornsmel, så i ægget og endelig i
det revne rugbrød
Olivenolien varmes
Mozzarellaskiverne steges ved middel varme ca. 2 min på hver side til de
er gyldne og bløde.
De anrettes på 4 forvarmede tallerkener og serveres med det samme.


Tips: Tomatskiver, med et drys af friske krydderurter og dryppet med
olivenolie, er fint tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her