Logo

Røget laks "Orientalsk" med stegte nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g røget laks i strimler
100 g finthakket løg
100 g gulerødder i tynde skiver
150 g tørret kinesiske nudler
1 spsk olie
2 fed knuste hvidløg
2 tsk karry
1 lille finthakket rød chili uden kerner
1 rød peberfrugt i tynde skiver
150 g mangetou ærter skåret i halve
100 g forårsløg i tynde skiver
2 tsk sesamolie
0,8 dl soyasauce
Salt
Peber, friskkværnet

Kog nudlerne møre i en stor gryde med kogende vand. Lad dem dryppe godt af. Varm olien i en tykbundet gryde og kom løg, gulerødder, hvidløg, karry og chili i. Rør til løgene er blanke og bløde. Kom nudler og resten af ingredienserne i. Steg ved jævn varme i 2 minutter. Krydres med salt og peber og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her