Logo

Røget laks a la Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rigatoni pasta
1 spsk god olivenolie
3 fed knuste hvidløg
2 røde chili, finthakket
100 g forårsløg i skiver
800 g røget laks i strimler
300 g tomatpure
4 dl fløde
2 spsk persille, friskhakket
Salt
Peber, friskkværnet

Kog rigatonien al dente i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Sigtes og skylles i koldt vand.

Varm olien og tilsæt hvidløg, chili og forårsløg og steg det ved jævn varme i et par minutter, eller til løgene er blanke.

Rør pure og fløde i, og bring det i kog. Lad det koge, til saucen har en passende tykkelse. Kom laksestrimlerne i, og lad dem varme igennem. Smag til med salt og peber.

Fordel pastaen i 4 tallerkner og kom saucen over. Pynt med friskhakket persille.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portobellosvampe med hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CarpaccioCarpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let frokost
• Roasted Barramundi, Tomato, Basil og Goats chesse Risotto ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelparfait med hvid kanelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os