Logo

Foie gras - purløg - rabarber - Amaretto - kamille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Foie gras - purløg - rabarber - Amaretto - kamille
# Ingredienser 
4 skiver foie gras a 70 g
½ bdt hakket purløg
Aceto balsamico
Salt, peber
 
Rabarber:
2 stængler rabarber
½ dl Cointreau
½ dl Grenadine
 
Amaretto-gele:
1 ½ dl Amaretto
30 g vand
8 g gelatinepulver
 
Amaretto-sirup:
½ dl Amaretto
 
Kamilleskum:
½ l mælk
½ l fløde
30 g smør
1 dl brun kyllingefond
25 g friske kamille blomster

* Tilberedning 
Foie gras: Vakuumer foie gras skiverne og frys dem.
Læg foie gras skiverne frosne i et vandbad ved 60º og pochér i 45 minutter.
Brænd foie gras'en med en gasbrænder og krydr med fint salt og stødt peber.
Drys purløg på, stænk balsamico over og krydr med groft salt og friskkværnet peber.
 
Rabarber: Skræl rabarberne, skær i passende stykker og 
vakuumer med Grenadine og Cointreau. Pochér rabarberne ved 65º i ca. 1 time.
 
Amaretto-gelé: Lun Amaretto'en og brænd den af.
Smelt gelatinen i vand og bland med Amaretto.
Lad geleen sætte sig natten over og skær i pas­sende stykker.
 
Amaretto-sirup: Reducer Amaretto'en til kraftig sirup.
 
Kamilleskum: Kog mælk, fløde, smør og fond op, hæld væden over de friske kamilleblomster 
og lad trække i 25 minutter.
Si gennem et klæde og smag til.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her