Logo

Røget lakseomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
mælk
salt
1 lille bæger cremefraiche (18%)
lidt frisk dild
300 g koldrøget laks

Æggene slås ud i en skål og mælk og salt tilsættes.

Massen piskes godt igennem, hvorefter den hældes på en forvarmet pande med lidt fedtstof.
Lad omeletten bage ved svag varme til overfladen er færdig.

 

I mellemtiden har du klargjort laksedressingen ved at hakke den koldrøgede laks i små stykker, blande den med cremefraichen og fintklippet dild.

Det er bedst, hvis blandingen har stået i køleskabet inden brug.

Fordel nu dressingen over halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten over dressingen.
Serveres straks inden laksen bliver varm.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her