Logo

Røget laksemousse med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g røget laks
1 dl cremefraiche 18%
1-2 æbler
1 bdt dild
salt
peber
1 salathoved

Befri laksen for evt. skind og ben og blend den hurtigt sammen med cremefraiche i en foodprocessor. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i fine tern. Blanchér dem hurtigt i kogende vand og skyl dem i koldt vand. Vend æbletern og fintsnittet dild i moussen og smag til med salt og peber.

Pluk salaten i blade og skyl dem grundigt. Anret moussen formet som æg med en varm ske på sprøde salatblade. Pynt evt. med dild eller persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her