Logo

Rejecocktail 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 gram frosne rejer

1 icebergsalat

100 g asparges

 

Pynt:

karse

agurk

citronskive

 

Dressing:

cremefraiche 9%

ketchup

paprika

salt og peber

 

Rejerne optøes i køleskab (ca. 4 timer) eller i en skål med koldt vand (ca 1 times tid)

Salaten skylles og snittes fint, asparges og salat blandes sammen, rejer lægges på

 

Dressing:

Bland ketchup i creme fraichen efter temperament og smag til med paprika, salt og peber.

 

Dressing hældes på rejerne og rejecocktailen pyntes med karse og en skive citron samt agurk.

Flûtes (fra ovn eller brødrister) er godt tilbehør til denne lette forret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønne asparges med limecreme og hvidløgsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte kammuslinger med kantareller og beurre blanc En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsdampet fiskefilet med rejeragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
37927-09-2011 12:12:12 Lotte Vold
jeg kommer glassene jeg serverer i en time eller to i køleskabet så holder retten sig dejlig kold hvis den skal stå lidt på bordet inden man spiser 
38015-09-2011 12:55:48 Helle Thorning Schmidt
Det lyder lækkert. Den vil jeg bruge, hvis jeg vinder valget

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!