Logo

Rejefyldte citroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 citroner
150 g rejer uden skal
2 stængler blegselleri
½ porrer
4 spsk cremefraiche eller mayonnaise
1 tsk worcestershiresauce
1 tsk dijonsennep
salt og peber
salatblade og citronmelisse
  
Skær et låg af citronerne.
Skær også bunden til, så citronerne kan stå.
Grav kødet ud med en grapefrugtkniv eller en lille skarp kniv, og gem
det.
Hak rejerne og gem nogle til pynt.
Skær blegselleristænglerne og porren i fine strimler.
Bland rejer, blegselleri, porrer, 4 tsk hakket citronkød og cremefraiche
eller mayonnaise.
Smag til med worcestershiresauce, sennep, citronsaft, salt og peber.
Fordel fyldet i citronskallerne, pynt med nogle hele rejer og sæt låget
på.
Server med salatblade og citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PorrestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Canape med gedeost og bellisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet laksetatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!