Logo

Rejerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rejer
1 bdt dild
3 ½ dl fløde
salt, peber
4 bl.. husblas
2 spsk sherry
 
Pynt:
salatblade
kaviar
agurk
 
Bland fløde, dild, og rejer sammen stilles i køleskab i 12 timer.
Si fløden fra rejerne.
Læg husblas i koldt vand 10 min, smeltes herefter over vandbad og blandes med 2 spsk sherry.
Husblasen piskes i fløden, vend rejerne heri kommes i en randform som stilles i køleskabet 4 -6 timer
Serveres med ristet brød + smør. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesky - cloud eggs - egg cloudDet minder om en mellemting mellem en marengs og et spejlæg, og så har det et eventyrligt...
• LaksesvanerLaksesvanerne kan forberedes i god tid, Et fantastisk syn og en lækker delikatesse
• ArmageddonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med nougatlækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!