Logo

Rejerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rejer
1 bdt dild
3 1/2 dl fløde
salt, peber
4 bl.. husblas
2 spsk sherry
 
Pynt:
salatblade
kaviar
agurk
 
Bland fløde, dild, og rejer sammen stilles i køleskab i 12 timer.
Si fløden fra rejerne.
Læg husblas i koldt vand 10 min, smeltes herefter over vandbad og blandes med 2 spsk sherry.
Husblasen piskes i fløden, vend rejerne heri kommes i en randform som stilles i køleskabet 4 -6 timer
Serveres med ristet brød + smør. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget silde-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte avocadoerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Seared Sea scallops, grilled yellow squash og asparagusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PæreisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os