God varm vinterforret med puy-linser. 
50 g grofthakkede valnødder 
1 spsk olivenolie 
1 lille finthakket rødløg 
1 fed hakket hvidløg 
230 g puy-linser 
1 laurbærblad 
Hakket timian 
2,5 dl kogende vand 
Havsalt 
Sennepspulver 
Hvidløg 
2 spsk balsamico-eddike 
3 spsk jomfruolivenolie 
2 spsk valnøddeolie 
Rucola salat 
Gedeost (gerne Crottin) 
Rist valnødderne i olivenolien og læg dem på en tallerken. 
Sautér rødløg sammen med hvidløget. 
Tilsæt puy-linserne sammen med laurbærbladet og timian og det kogende vand, og lad det simre i 30 – 40 min. 
Lav en pasta af passende mængde af havsalt, sennepspulver og hvidløg. 
Hæld balsamico-eddike, jomfruolivenolie og valnøddeolie ned i pastaen og bland det godt. 
Når linserne er møre, saltes de og kommes varme ned i pastaen. Rucola salat og gedeost kommes over og til sidst tilsættes valnødderne.