Logo

Selleriret med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Forretter

200 g mayonnaise
1 1/2 dl piskefløde
1 revet løg
4 æg
3 spsk hakket selleri
en smule citronsaft
salt
peber
2 glas sorte kaviar

Æggene koges hårdkogte, og hakkes fint. Selleri skrælles og hakkes fint. Dressingen laves af mayonaise + flødeskum, og dette tilsættes fintrevet løg, salt og peber. Smages til med citronsaft. Heri kommes æg og selleri. Retten hældes i glasskål, og pyntes med kaviar + halve æg.

Serveres som forret med flûtes + ekstra kaviar. Kan også anrettes som portionsanretning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jomfruhummerhaler i basilikumcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Timbaler af rengbueørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold, ovndampet laks med rucolasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!