Logo

Sejfilet med citron og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sejfileter
1 tomat
1 citron
2 tsk smør
1 tsk citronpeber

Sejfileterne ligges hver på et dobbelt stykke alufolie.
Tomat og citron deles i fire og fordeles på fisken.
Læg en 1/2 tsk smør på hver
Drys med citronpeber, salt og peber.
Fold staniolen om fisken og grill det på grillen i ca. 15 min.
Tips: I stedet for sejfileter, kan man bruge torsk.
Retten kan også tilberedes i ovnen i et ovnfast fad til fisken nærmest kan gå fra hinanden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Østers med røget rapsolie og karamelliseret citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Limfjordsblinis En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges med smørstegt persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
65004-07-2010 10:41:29 madABC
Nogen siger at den blanke side skal vende mod kød/fisk, andre siger at det er ligegyldigt. Hvis der er forskel er det minimalt.
65103-07-2010 10:14:19 Jørgen
Hvordan skal staniolen vende?
Skal den blanke side vende indad eller udad?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!