Logo

Seared Sea scallops, grilled yellow squash og asparagus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Curry, Pineapple & Fennel
 
Denne ret kører på ren inspiration, så den må man selv komponere.

Der er tale om en let og frisk sag med masser af smag, der rundes af med en sød og fyldig currydressing.
Husk kun lige at svitse kammuslingerne ½-1 minut på hver side i smør eller olivenolie efter at have krydret dem med salt og peber.
De må endelig ikke få for meget!
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssuppe med porrerSuppen er kogt på frisk blomkål og et par kartofler, som er med til at give den cremede...
• Pocheret vagtelæg med risnudler, lakserogn og timianssabayonOeufs de caille pochés et sabayon au thym
• Butterdejsæske med tunfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananis 2Is er en dejlig spise en varm sommerdag. Her er isen lavet med banan, jordnødder og kokos....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!