Tærtebund: 
150 g hvedemel 
75 g smør 
1 æggeblomme 
2 spsk vand 
 
Fyld: 
250 g kogte asparges 
250 g skaldyr 
3 dl fløde 13 
125 g reven Emmenthaler 
1 spsk  frisk estragon 
3 hele sammenpiskede æg 
salt/peber 
Maizena 
 
Bund: Ingredienserne æltes sammen til en tærtedej.
Rulles ud og lægges i en tærteform.
Forbages 10 minutter ved 220ºC.
 
Fyld: Asparges og skaldyr - Rejer, hummerhaler, muslinger eller hvad du synes og kan li' - lægges på tærtebunden. 
 
Fløden jævnes med 1 spsk  Maizena. 
Emmenthaler og estragon røres i.
Tages fra varmen og æggene piskes i.
Smages til med salt og peber.
Hældes over asparges og skaldyr. 
Bages ved 220ºC i 25-30 minutter. 
  
Der kan serveres lidt salat til madtærten, men den smager fortrinligt uden.