Logo

Spinatsalat med røget laks og flødedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spinatsalat med røget laks og flødedressing

 

Røget laks serveres tit med flødestuvet spinat her har vi valgt at lave en frisk spinatsalat med en lækker flødedressing.

4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

Flødedressing:

1½ dl piskefløde

3 spsk friskpresset citronsaft

salt og peber

 

Spinatsalat:

200 g babyspinat

1 bundt radiser

1 bundt purløg

 

Tilbehør:

200 g røget laks

hvedebrød eller rugbrød

*

 

Rør fløden med citronsaft i en skål, og lad det stå og tykne i 5 min.

Smag dressingen til med salt og peber.

 

Skyl og tør spinaten.

Rens radiserne, og skær dem i skiver.

Skær purløgene i lange stykker.

Bland spinat, radiser og purløg.

 

Anret laksen i skiver rundt i kanten af et fad.

Læg spinatsalaten i midten.

Dryp dressingen over salaten.

Server laks og salat med brød.

 

TIPS: Babyspinat er så fin, at du ikke behøver at fjerne stilken. Den kan sagtens spises.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret laks med lime, koriander og basilikumLaksen skal være helt frisk til denne opskrift, da den serveres rå kun vendt med salt og...
• Grillstegte lakseskiverKan serveres med bagte kartofler, koldt dildsmør eller smeltet smør, og evt. agurkesalat
• Stegt laks med knuste kartoflerNår man knuser helt friskkogte kartofler med en gaffel, optager de smag af olie eller smør...
• Is med sprøde myntebladeDesserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os