Logo

Sprød tærte med jomfruhummer supréme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og syltede rodfrugter - 4 personer
 
16 jomfruhummere
½ l. kalvefond
1 ægge­hvide
5 g chili
5 g basilikum
Olie
1 gule­rod
2 fed hvidløg
1 fennikel
1 porre
1 per­sillerod
1 skalotteløg
4 mørdejstærter i por­tiansstørrelse
½ dl piskefløde
2 spsk hvid­vinsvinaigre
20 g sukker
Salt, peber
 
Jomfruhummerne pilles og halvdelen blendes seje med salt, peber og æggehvider.
Tilsæt finthakket chili og basilikum og sprøjt massen i de 4 tærter.
Bag tærterne ved 200ºC i 3 minutter.
Rist de 8 resterende jomfruhummerhaler i olie og læg dem på tærterne.
 
Skær gulerod, fennikel, porre og persillerod i julienne og blancher strimlerne.
Kog vinaigre, lidt vand og sukker op og læg grøn­sagerne i som i en syltelage.
Sautér hummerskallerne af med hakket skalotteløg og hvidløg, tilsæt kalvefond, reducer og monter med piskefløde.
Skum saucen op.
Anretning: Fordel" skummet" i 4 dybe tallerkener, sæt tærten på og anret de syltede rodfrugter på top­pen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her