Logo

Squashblomster, fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 helt friske store squashblomster
500 g frisk (sølv)bede eller spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
150 g ricotta eller lignende friskost (gerne gedeost) moset eller i meget små stykker
50 g reven Parmesanost (eller endnu bedre: reven stærk Pecorino eller Fiore Sardo)
2 æg
 
50 g hvedemel
¾ dl vand
2 æg
salt, peber
2 dl olivenolie til stegning
 
Dejen piskes sammen af hvedemel og koldt vand (brug en melryster).
Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).
Squashblomsterne skæres op (vend bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes.
Blomsterne skylles evt. og duppes tørre.
Spinat/bede skylles, stilkene fjernes og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene falder sammen.
Hæld i dørslag, tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft.
Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og smag til med salt og peber
Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner eller huller i blomsterskindet.
Varm olien godt op i en sauterpande (80% varme), vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere gange).
Dryp af på køkkenrulle og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her