
 
Sprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal
til for at skabe et dejligt måltid. Prøv forårstarteletter, så går det ikke
helt galt. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: ca. 10 min. 
 
#
200 g pillede rejer 
200 g fine ærter 
4 dl grønsagsbouillon 
2½ spsk majsstivelse 
2 dl koldt vand 
½ spsk citronsaft 
2 spsk ramsløg og/eller purløg 
1 tsk sojasauce eller lidt salt 
friskkværnet peber 
8 færdigbagte tarteletter 
1 håndfuld friske ærteskud 
*
 
Lad rejerne dryppe af i en sigte. 
Tø ærterne op. 
Giv bouillonen et opkog i en gryde. 
Rør majsstivelsen ud i vand og citronsaft, og hæld den
gryden under omrøring. 
Kog i 4-5 min., til saucen er blank. 
Tilsæt ærterne, bring saucen op til kogepunktet, og sluk for
varmen. 
Vend rejerne i saucen sammen med finthakket ramsløg og/
eller purløg. 
Smag til med sojasauce, citronsaft og peber. 
Fordel fyldet i de lune tarteletter, drys med ærteskud, og
server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin