Logo

Stegte brisler med Pigeonæbler og lagret Balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brisler.
Smør.
Olie.
8 østers.
½ kg Pigeonæbler.
Salt.
25 g sukker.
Saft af ½ citron.
1 g agar-agar (udtræk af rødtang­alger (kan købes hos kinesiske købmænd).
2 spsk Aceto Balsamico
 
Koldblancher brislerne, afparér for hinder og skær i passende stykker.
Steg brislerne gyldne i smør og olie lige inden servering
 
Åbn østerserne og si vandet fra, som ikke skal bruges, men som kan fryses til anden brug senere.
Stil østerserne på køl.
Skræl halvdelen af Pigeon æblerne og tør skrællerne sprøde i ovnen ved 90º.
Pulveriser skrællerne og bland med salt.
Skær de skrællede æbler i passende tern og marinér i sukker og citronsaft.
Juice resten af æblerne i en frugtpresser og si juicen gennem et klæde, der må ikke være bundfald.
Mål 100 g saft af, pisk sammen med agar­agar og givet opkog ved konstant piskning.
Hæld massen ud på en bakke i et ½ cm tykt lag og lad "geléen" sætte sig på køl.
 
Anretning: Skær de lune brisler i skiver, skær æblegeléen ud i 2x2 centimeter og læg dem over brislerne og læg østers i skiver ovenpå.
Anret de marinerede æbletern, drys med pulveriseret æbleskræl og dryp aceto balsamico på.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her