Logo

Stegte hjerner med krydret brunt smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 lammehjerner (eller abehjerner, hvis du har)
1 spsk eddike
2 hele nelliker
1 fed hvidløg
salt og peber
2 spsk hvedemel
50 g smør
1 spsk citronsaft
2 spsk hakket persille

Skyl hjernerne godt i koldt vand.
Hæld ca. 1/2 l vand i en gryde og lad det koge et par minutter med eddike, nelliker og hvidløg.
Læg hjernerne i og lad lagen igen komme op til kogepunktet.
Tag gryden fra varmen og lad hjernerne stå i mindst 10 minutter i lagen.

Tag dem op og skær dem i skiver.
Vend dem i hvedemel blandet med salt og peber og brun dem i lidt af smørret på en pande.
Læg dem på et varmt fad.
Kom resten af smørret på panden og lad det skumme af og tilsæt persille og citronsaft.

Server hjernerne straks overhældt med den varme sauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvampetærteHer er en dejlig tærte, som man ikke behøver at være vegetar for at kunne lide. Den er...
• Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Timbaler af pighvar og grønne aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os