Logo

Stegte tigerrejer og ris med hvidløg og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til to personer

8 - 10 stk tiger rejer
180 g basmati ris
4 fed hvidløg
1 stk lime
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og rist rejerne 4 - 5 minutter. Krydr
med salt og peber. Kog risene efter anvisning, blot tilsat groft
snittede hvidløg. Når risene er møre vendes de med ½ spsk olivenolie,
salt og peber. Server til rejerne med skiver af lime til.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta med rejerVi har blandet en lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt...
• Rejer i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!