Logo

Stegte tigerrejer og ris med hvidløg og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til to personer

8 - 10 stk tiger rejer
180 g basmati ris
4 fed hvidløg
1 stk lime
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og rist rejerne 4 - 5 minutter. Krydr
med salt og peber. Kog risene efter anvisning, blot tilsat groft
snittede hvidløg. Når risene er møre vendes de med ½ spsk olivenolie,
salt og peber. Server til rejerne med skiver af lime til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her