Logo

Stegte vinbjergsnegle med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(forret til 4 personer]
 
1 dåse snegle (24 stk)
2 hakkede fed hvid­løg
2 finthakkede skalotteløg
1 dl tør hvidvin
1 dl hønsefond
4 store kartofler skåret i tern på størrelse med sneglene
2 spsk hakket bredbladet persille
8 finthak­kede rosmarinnåle
Citron, salt, peber og smør
 
Kog løg og hvidløg klare i lidt smør.
Kom hvid­vin, hønsefond og rosmarin i gryden og lad det koge i 10 minutter.
Kast herefter snegle­ne i gryden og lad småkoge, indtil det meste af væsken er fordampet.
Steg kartoflerne sprøde i smør, og bland persillen i.
Drys med salt og peber fra møl­len.
Vend sneglene i kartoflerne og server retten med citronbåde til.
(ide fra Arne Fusager) 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her