Logo

Store rejer i sennepssauce / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Chingri Bhappa

brune sennepskorn
gule sennepskorn
1 dl vand
250 gram friske rejer
3 stk løg i fine skiver
5-6 spsk kokos
6-7 stk grønne chilier
knap 1 ½ dl sennepsolie
¼ tsk cayennepeber
½ tsk gurkemeje
1 tsk salt
½ tsk sukker

Begynd med senneppen. Både de brune og de gule, kværnes. Tilsæt vandet og bland det til en let pasta.
Så kommes rejerne i en gryde sammen med løg i fine skiver, kokos, grønne chilier og sennepsolien. Så tilsættes cayennepeber, gurkemeje, salt og sukker, der supplerer kokosens sødme. Og så blandes det godt.
Det sidste, der skal i, er sennepspastaen.
Rør lige engang og hæld den i. En sidste omrøring og på med låget.
I en wok har jeg lidt kogende vand. Retten skal dampes, så gryden med låg kommes ned i vandet. Det hele dækkes til. Og så skal det dampes i 10-15 minutter.
Så snart rejerne er faste i kødet, er retten klar.
Til rejerne serveres blomkål med hvide birkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her