Logo

Tarteletter med jomfruhummerhaler i urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fyld til 6 tarteletter:

1 1/2 dl Jomfruhummerbouillon
1 gulerod
1 Porre
1 Persillerod.
150 g Jomfruhummerhaler
50 g Smør
2 Æggeblommer

Gulerod og persillerod skrælles, porre renses, Urterne skæres i fine strimler, blancheres enkeltvis og afkøles. Hummerbouillonen koges op, blendes med smør og æggeblommer.
Smages til med salt og peber og hældes tilbage i gryden. saucen legeres over svag varme til
æggeblommerne jævner saucen (må ikke oversstige 60º).
Når saucen er jævnet, tilsættes hummere og urter. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MimoseægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bisquit med tuntatarHvis du en dag skal have gæster og gerne vil lave en italiensk inspireret forret så prøv...
• Pizza alle zucchinePizza alle zucchine eller pizza med squash er et let og hurtigt alternativ til aftensmaden...
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os