Logo

Tarteletter med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tarteletter med kylling

 

Her er en tarteletopskrift med klassisk fyld. Med kyllingebryst i stedet for en hel kylling, er det hurtigt at lave.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge-/bagetid: ca. 20 min.

#

8 færdigbagte tarteletter

2 kyllingebryst

8 grønne asparges

3 dl vand + ½ tsk salt

8 små snackgulerødder

100 g fine grønne ærter (evt. frosne)

 

Stuvning:

50 g smør

3 spsk hvedemel

3 dl kogevand fra kyllingen

1 dl piskefløde

1 spsk citronsaft

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

1 håndfuld friske dildduske

citronbåde

*

 

Rens de grønne asparges, og knæk enderne af.

Læg enderne i en gryde med 3 dl vand og salt, og bring i kog.

Læg kyllingebrysterne i gryden, læg låg på, og skru ned.

Lad kødet dampe i 10-15 min., til det er akkurat gennemvarmt.

 

Tag kødet op af gryden, og si aspargesenderne fra.

Kog små stykker gulerod i 4-5 min. i kogevandet. og tilsæt stykker af asparges de sidste 2-3 min. af kogetiden.

Smelt smørret i en gryde, rør melet i, og bag det igennem under omrøring.

Tilsæt gradvist kogevandet gennem en sigte.

Kog stuvningen i 3-4 min. under piskning.

Pisk fløden i.

 

Riv kyllingekødet i små stykker, og vend det i stuvningen sammen med gulerødder, asparges og ærter. Varm forsigtigt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Fyld den varme stuvning i lune tarteletter, og drys med dild.

Server straks med citronbåde.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nudelsuppe med kyllingLav en suppe med masser af fyld, og nyd den
• Kylling i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med rabarberkompot og agurkesalatKylling med rabarberkompot og agurkesalat næsten som vor mormor lavede det! Her serveret...
• Mandelparfait med hvid kanelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os