Logo

Torskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kogt torsk, sej, gedde el. lign. (eventuelt rest)
1 ½ dl cremefraiche
1 ½ dl mayonnaise
100 g løg
1 ½ -2 tsk karry
salt og peber

Fisken koges, afkøles og benene pilles omhyggeligt fra.

Dressing:
Cremefraiche og mayonnaise blandes. Løget hakkes fint og tilsættes. Smages til med karry salt og peber Fiskekødet vendes i dressingen.

Serveres koldt på ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her