2-300 g  saltet ørred 
1 rødløg 
friske krydderurter dild og purløg 
1 citron 
1 dl  cremefraiche 38 % 
1 dl  mascapone creme 
1 spsk  honning 
1 spsk  Dijon sennep 
salt, hvid peber 
rucola salat 
rygesmuld 
 
Ørred: 
Den ryges i ca. 15-20 min.
Kødet pilles og benene tages fra.
I en skål blandes kødet med finthakket rødløg og krydderurter. 
Smages til med citronsaft, salt og peber. 
Honning-sennep creme: 
Cremefraiche, mascapone, honning og sennep smages til med salt og peber. Den har bedst af at stå natten over.
  
Tips: Kom cremen i en lille rund form foret med plast film, dernæst fiskeblandingen og lad det stå så det samles anrettes på en tallerken som en flot lille rund sag hvor øverst del er lys og fisken rødlig (smuk) pynt med salat også.