Logo

Vinbjergsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vinbjergsnegle


Friske eller frosne vinbjergsnegle - min 6 pr. person
smør
finthakkede skalotteløg
finthakkede hvidløg
finthakket persille
salt
*
Det nemmeste er at købe en pose frosne, rensede, færdigkogte vinbjergsnegle. Det er et meget stort besvær at rode med de friske, levende snegle selv, hvis man ikke ved hvordan det skal gøres.
Brug IKKE de små foliebakker med frosne asiatiske sumpsnegle, man kan få for små penge i supermarkederne. De har intet med vinbjergsnegle at gøre.

Smelt en god portion smør og hæld de finthakkede skalotteløg og de finthakkede hvidløg ved. De må ikke tage farve.
Tilsæt sneglene og lad smørret reducere en smule.
Bland den hakkede persille i og rør i retten et par minutter.

eller

Bland smør, finthakkede hvidløg, finthakkede skalotteløg og persille.
Kom lidt "smør" i et skoldet sneglehus, så sneglen og luk huset med "smør".
Læg sneglene i en sneglepande eller en ovnfast skål med et tykt lag salt i bunden, så de ikke vælter rundt.
Sættes nu i en 180ºC varm ovn i 7-12 min.

Server meget varme med godt brød.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (11 stemmer)
Siden er blevet set 8.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Limfjordsblinis En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges med smørstegt persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslingegratin med karrysabayonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med flødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
34612-03-2014 18:06:36 John Sommer
Tak for en god opskrift. Jeg har, som Jesper herunder, lavet utrolig mange gange Escargot's i firserne og halvfemserne og nu begynder det så småt igen. Jeg bruger samme opskrift som her, blot har jeg aldrig hørt om frosne, rensede vinbjergsnegle. Hvor får man fat i dem? Jeg er fuldstændig enig i at man skal holde sig langt fra de små foliebakker i supermarkederne.
34712-03-2014 17:42:21 John Sommer
Se min besked herunder
34812-03-2014 17:40:44 hej Jesper
Så fik jeg endelig fat i vinbjergsnegle. I Coop i Hornbæk solgtes de sidste 3 dåser med 24 stk. I hver for 5 kr. Pr. Stk. (De udgik af sortimentet) og nu er der 5 portioner klar til svigermekanikkerne i morgen. Jesper: Haugen-gruppen.com (36 34 30 00) importerer sneglene. ring og hør om nærmeste forhandler, det gør jeg.
34931-08-2011 14:30:11 Jesper L.
Hvor købes sneglene? I 80´erne havde næsten alle supermarkederne dem, men i dag har hverken Irma eller Føtex - og naturligvis ikke ikke Netto og Aldi - disse som standardsortiment. What to do..?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os