Logo

Vinbladsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pakke vinblade i saltlage
300 gram oksekød
4 dl jasmin ris
3 spk tomatpure (med top)
1 dl vand
1 spk peber og paprika
3 spk olivenolie
 
Sauce:
1 glas alm. vand fra hanen.
1 dl olivenolie
lidt salt
 
Skyl vinbladene grundigt for salt og kom dem evt. i vand natten over.
Bland alle øvrige ingredienser godt sammen til fars.
Tag et blad ad gangen og kom farsen i og rul bladene som cigar.
 

Tips: læg ca en spsk fars nederst på bladet, buk siderne ind mod midten og rul bladet stramt, på denne måde bliver fyldet i, og kommer ikke ud i enderne.
Kom rullerne i en tykbundet gryde, lag på lag.
Bland ingredienserne til saucen og kom dem i gryden til sidst.
Koges ved lav varme ca en halv time.
Spises med tyrkisk yoghurt, som er blandet op med knust hvidløg.
 

Tips: Hvis man ikke skyller vinbladene grundigt, smager retten alt for salt, kom derfor ikke salt i fyldet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her