Logo

Abrikossuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 l. vand
200 g abrikoser
120 g sukker
50 g kartoffelmel
 
Abrikoserne vaskes godt af og sættes i blød fra aftenen før de skal koges.
De koges møre i vandet og trykkes gennem et dørslag, hvorefter de sødes.
Sættes atter på varmen og jævningen der er udrørt i lidt koldt vand,
tilsættes, hvorefter suppen gives et opkog på 5 minutter.
Serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker.

 
Tips: Man kan lade være med at trykke abrikoserne gennem dørslaget,
da mange ynder at frugten ikke er helt udkogt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Soupe au pistouEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot rejesuppe fra ThailandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Suppe med champignon og voksbønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!