Logo

Ajo blanco - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hele, skoldede mandler
4 fed skrællede hvidløg
5 dl vand eller mælk
Lidt salt
1,5 dl lys olivenolie
2 spiseskefulde sherry-vineddike
Grapefrugtskiver, melonskiver eller æblestykker ved servering 
 
Bland mandler, hvidløg, vand (eller mælk, der gør suppen fyldigere) og salt sammen og blend det.
Tilføj olien lidt efter lidt, til sidst vineddiken.
Tilsæt om nødvendigt mere salt.
Suppen serveres tradiotionelt med grapefrugtskiver, men melonskiver eller æblestykker er lige så godt.
 
En cremet, lys hvidløgssuppe, der sædvanligvis laves med gammelt brød. Ligesom med gazpacho, så bruger jeg ikke brødet, men resultatet er alligevel meget lækkert.
 
510 kcal; 10,5 g protein; 50 g fedt, heraf 5,5 g mættet; 4 g kulhydrat; 4 g fibre; 7 mg natrium; 120 mg kalcium.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk lammesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosenkålsuppe med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mulligatawny suppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os