Logo

Avocadosuppe, kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 avocadoer
saft af 1/2 citron
3 1/2 dl hønsebouillon
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk cognac
1 fed hvidløg
evt. salt og peber

Del avocadoerne på langs og tag stenene ud.
Dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt.
Tag kødet ud med en ske, gem den ene halve avocado til pynt.
Mos kødet i en blender eller gennem sigte sammen med kold hønsebouillon, 1 dl piskefløde, cognac og knust hvidløg.
Smag evt. med salt og peber. Stil suppen koldt.
Dryp evt. lidt citronsaft over, så suppen ikke bliver mørk.
Pisk resten af piskefløden let. Skær den halve avocado i tynde skiver og hæld suppen i suppeskåle.
Kom 1 spsk flødeskum og nogle avocadoskiver i hver portion og server.

Tips: Suppen kan smages til med lidt karry i stedet for cognac. Der kan evt. også drysses med fintklippet purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordskokkesuppe med trøffelolie En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatsuppe med perlebyg og bacon20 plus 20 minutter - så nemt er det at lave tomatsuppe i dag, og græske hakkebøffer med...
• Kartoffelsuppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os