Logo

Balinesisk tunsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne balinesiske suppe består af frisk tun, der bliver marineret dagen før retten skal bruges i soja og limesaft. Herudover bruges der bok choy, der bruges meget i det asiatiske køkken.

 

 

Mariner et stykke frisk tun i en marinade af soja og limesaft dagen før den skal bruges.

Skær bok choy eller sølvbede i kvarter på langs og halver dem yderligere, så det bliver ottendedele.
Sauter dem i lidt olie og tilsæt hakket frisk chili, skåret forårsløg, limesaft og en hel skive lime og hæld tunbouillon på. Lad det simre. Kom skiver af marineret tun i til allersidst. Varm igennem i et halvt minut, eller mindre, og server i skåle.
--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslingesuppe med græskar og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FiskesuppeOpskriften på fiskesuppe med appelsin giver retten masser af smag. Glæd dig til nyde...
• Ostesuppe med porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem hindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os