Logo

Bønnesuppe a la petros

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-500 g hvide bønner
4 stængler blegselleri
8 gulerødder
1 løg
1 lille ds tomatpasta
4-6 peberkorn
3-5 allehånde
salt
olivenolie

Sæt bønnerne i blød natten over, tilsæt evt. ekstra vand.
Bønnerne skylles, og koges i 15 min. - dette kogevand smides ud.
Det fint snittede løg svitses i olie, tilsæt de forkogte bønner og vand så bønnerne dækkes - det koges i 15. min.
Derefter tilsættes de fintskårne grønsager og krydderierne
(der kan evt. tilsættes lidt fintskåret okse eller svinekød)
Suppen koges indtil bønnerne er godt møre - må dog ikke koge ud - d.v.s. ca. 1 times tid.
Jævnes med 1 spsk hvedemel.

DET ER MEGET VIGTIGT AT BØNNERNE STÅR I BLØD
NATTEN OVER ! (ellers er der stor risiko for en del luft i maven)

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarator suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunsuppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkisk bjergsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os