Logo

Bønne- og pastasuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
1 lille squash
2 fed hvidløg
1 l hønse- eller grønsagsbouillon
5 dl passerede tomater
450 g makaroni
300 g røde bønner fra dåse, skyllede
2 spsk hakket persille
1 tsk tørret timian
2 tsk tørret basilikum
½ tsk friskkværnet sort peber
½ dl reven parmesan
1 spsk friskpresset citronsaft
 
Pynt: friskhakket persille
  
Skær gulerødder og zucchini/squash i tynde skiver og hak hvidløgsfed fint.
Bring bouillon, passerede tomater, makaroni, hvidløg og gulerødder i kog i en stor gryde.
Dæmp varmen og lad det simre i 6 min.
Rør zucchinien i og lad suppen få et opkog.
Rør en gang imellem og kog til makaronien og gulerødderne er møre, ca. 6 min.
Tilsæt 2 dl vand, bønner, persille, timian, basilikum og peber og lad koge 4 min.
Tag gryden fra varmen og rør parmesanost og citronsaft i.
Øs suppen op i dybe tallerkener, pynt med persille og servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her