Logo

Gul sagosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
1 lille stk hel kanel
skal af 1 citron
100 g sagogryn
50 g rosiner eller 200 g svesker
4 æggeblommer
125 g melis
citronsaft

Vand, kanel og citronskal bringes i kog.
Herefter tilsættes grynene under omrøring.
Efter ca. ½ times kogning legeres med æggeskummet, dvs. man pisker æggeblommerne helt hvide med sukkeret og blander heri under piskning lidt efter lidt den varme sagosuppe.
Det hele opvarmes nu under stadig piskning men må ikke koge. Citronsaft tilsættes eftersmag.
Der kan serveres piskefløde eller flødeskum hertil.
Kogte rosiner eller svesker kan kommes i suppen ved anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her