Logo

Brunkålssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg stribet flæsk uden svær
1 spsk sukker
1 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
½ selleri
2 l vand
salt, peber
 
Få evt. slagteren til at fjerne sværen.
Kødet skæres i terninger og brunes i sit eget fedt i en stor gryde,
hvorefter det tages op og sukker kommes i fedtet.
Heri brunes den snittede kål samt gulerødder og selleri, skåret i terninger.
Kødet lægges igen i vand og krydderier hældes over og det koges til alt
er mørt, ca. 1 ½ time. Suppen smages til og serveres med brød eller
kartofler samt sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her