Logo

Gul ærtesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g flækærter 
100 g kartofler
1 stk gulerod
125 g selleri
100 g løg
2 dl mælk
20 g margarine
ca. 2 tsk salt
1 l vand
 
Skyl ærterne og sæt dem i blød ca. 24 timer i koldt (helst kogt) vand
Bring langsomt ærterne i kog i udblødningsvandet tillige med de skrællede og ituskårne kartofler og urter (guleroden koges dog hel).
Kog over svag varme til ærterne er møre ca. 1 ¼ time
Tag guleroden op og skær den i skiver gnid resten gennem en sigte tilsæt mælk og lad suppen få et opkog med gulerodskiverne.
Smag til med salt og rør margarinen i.
I stedet for mælk kan der bruges suppe.
Serveres med brødterninger

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her