Logo

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

 

En fløjlsblød suppe, som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min.

 

#

1 løg

2 tsk olie

1 tsk karry

500 g blomkål

8 dl grønsagsbouillon

1 dl fløde 9%

300 g pillede rejer

 

Tilbehør:

2 skive groft brød

2 tomater

frisk basilikum

salt og peber

*

 

Pil løget, hak det fint og sauter det i en gryde med olie og karry.

 

Del blomkål en i små buketter, og vend dem i.

 

Tilsæt bouillon, og giv det et opkog.

Skru ned, og lad suppen simre til kålen er mør ca. 10 min.

 

Tag evt. lidt af blomkålsbuketterne fra til fyld.

Blend suppen, kog den igennem med fløden, og smag til med salt og peber.

 

Fordel rejerne i 2 varme skåle eller dybe tallerkener, og hæld suppen over.

Server med ristet brød toppet med hakket tomat og basilikum.

 

Blomkålssuppe med rejer og bruschetta

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålsfadFine, hvide, faste blomkålshoveder er en delikatesse - og ganske billige
• Avocadosalat med blomkål og valnødder, velsmagende og lækkerVi har blandet blomkål og avocado i denne salat. Erstat evt. blomkålen med buketter af...
• Blomkålssalat med æbleServer en frisk salat med masser af gods i den er lynhurtig lavet. Du kan også tilsætte...
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os