Logo

Bosnisk lammekødssuppe - Visegradska corba

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Visegradska corba eller lammekødsuppe er en rigtig lækker vintersuppe. Suppen er let og hurtig at lave, hvilket gør det perfekt som aftensmad for hele familien. Velbekomme.


1 kg lammekød
forskellige rodfrugter fx. gulerod, pastinak, selleri
100 g ris
fedt
salt, peber
persille
1/4 l. fløde
1 æggeblomme

*


 
Lammekødet koges og skæres i terninger, hvorpå det svitses i fedt, så tilsættes rodfrugterne.
Derefter tilsættes suppen fra lammekødet samt risen.
Efter kogningen tilsættes salt, peber og finthakket persille, og suppen legeres med fløden og æggeblommen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sydtysk suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordskoksuppe med friterede porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscansk BondesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!