Logo

Brøndkarsesuppe m/ røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 forårsløg
8 dl grønsagsbouillon
2 dl hvidvin
3 dl piskefløde
2 potter brøndkarse
friskkværnet peber
salt
120 g røget laks

Rens løgene og skær dem i mindre stykker. Kom løg og bouillon i en gryde og kog det mørt i ca. 10 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det yderligere koge 5 minutter.
Blend suppen lidt ad gangen med fløde og brøndkarse (gem et par totter til pynt) og varm den kun lige svagt op herefter.

Servér med strimlede laksestykker i de portionsanrettede supper.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?