2 gulerødder 
1 lille squash 
2 fed hvidløg 
1 l hønse- eller grønsagsbouillon 
5 dl passerede tomater 
450 g makaroni 
300 g røde bønner fra dåse, skyllede 
2 spsk hakket persille 
1 tsk tørret timian 
2 tsk tørret basilikum 
½ tsk friskkværnet sort peber 
½ dl reven parmesan 
1 spsk friskpresset citronsaft 
 
Pynt: friskhakket persille
   
Skær gulerødder og zucchini/squash i tynde skiver og hak hvidløgsfed fint. 
Bring bouillon, passerede tomater, makaroni, hvidløg og gulerødder i kog i en stor gryde. 
Dæmp varmen og lad det simre i 6 min. 
Rør zucchinien i og lad suppen få et opkog. 
Rør en gang imellem og kog til makaronien og gulerødderne er møre, ca. 6 min. 
Tilsæt 2 dl vand, bønner, persille, timian, basilikum og peber og lad koge 4 min. 
Tag gryden fra varmen og rør parmesanost og citronsaft i. 
Øs suppen op i dybe tallerkener, pynt med persille og servér straks.