Logo

Kold agurke–ærtesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor agurk
250 g frosne ærter
¼ l. hvidvin
2 dl piskefløde
salt
Pynt:  En håndfuld frisk mynte
 
Suppen skal tilberedes lige inden serveringen.
Skær den skyllede agurk i mindre stykker.
Blend stykkerne sammen med de frosne ærter og vin.
Tilsæt fløde og den hakkede mynte.
Smag til med salt.
Server suppen straks, da ærterne skal forblive frosne.
Pynt med frisk mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her