Logo

Champignonsuppe med grissini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med grissini

250 g champignon i kvarte
1 lille finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
30 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl hønsebouillon
4 stænger grissini 


Løg, hvidløg og champignon svitses af.
Drysses med hvedemel og tilsættes bouillon.
Koges ca. 15 min.
Smages til med salt og peber.

Server med grissinistænger. 

 

Tips: Suppen kan evt. smages til med madeira og piskefløde.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her