Logo

Chili bønnesuppe 21 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 pk frossen sugoblanding (750 g)
1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano (400 g)
1 dåse kidneybønner (drænet vægt 255 g)
 1 fed hvidløg
1 spsk olie
7 1/2 dl grønsagsbouillon
stødt chili, salt og peber
 
1 person:
1/4 pk frossen sugoblanding (185 g)
1/4 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano (100 g)
1/4 dåse kidneybønner (drænet vægt 65 g)
 1/4 fed hvidløg
3/4 tsk olie
2 dl grønsagsbouillon
stødt chili, salt og peber
 
Sauter finthakket hvidløg i olie og tilsæt sugoblan­dingen.
Lad det sautere et par minutter og spæd med tomater og bouillon.
Lad suppen simre 10 minutter.
Hæld bønnerne på en sigte og skyl dem i koldt vand.
Kom dem i suppen og lad dem simre med 10 minut­ter mere.
Smag til med salt, peber og chili.
Server suppen rygende varm med brød til.
 
Tips: Drys evt. lidt revet ost på toppen.
Smag evt. til med stødt spidskommen.
Brug evt. 1 dåse neutrale, hakkede tomater og krydr selv med basilikum og oregano.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aspargessuppe - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesuppe med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bouillabaisse Fiske-SuppeBouillabaisse er en fiskesuppe, der stammer fra Frankrig. Suppen laves blandt andet med...
• Ananas- og marengstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os