Logo

Chili consommé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1½ l kraftig hønsefond
200 g urter (gulerod, porre, selleri)
2 chili uden kerner
2 æggehvider
Fyld (kan udelades): Hønsebryst eller urter

Purér urter og chili og bland med hviderne.
Pisk massen ned i hønsefonden og kog langsomt op, til urtemassen lægger sig på toppen som en dej.
Suppen skal stå og simre ca. 30 minutter.
Dyp en dyb opøse-ske blidt ned ved grydens inderside, så den forsigtigt fyldes med suppe, uden at urtemassen kommer med.
Si suppen gennem et klæde, varm den og server.
 
Fyld: Jeg har valgt at servere nogle skiver marineret hønsebryst i suppen; men den kan sagtens serveres naturel med lidt urter.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her