Logo

Champignonsuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med kylling


En virkelig lækker og fyldig champignonsuppe, som er hurtig og nem at lave og smager helt fantastisk - få opskrift her.


#

300 g kyllingefilet
1 l hønsebouillon
450 g champignon skåret i skiver
7 forårsløg skåret i skiver
1¼ tsk groft salt
1,5 dl piskefløde
1 dl frisk klippet storbladet persille eller karse
Tilbehør: brød

Fjern de hvide sener fra kyllingekødet og skær det i 1 cm. skrå strimler.

Bring bouillonen i kog i en gryde.
Tilsæt champignon, kyllingekød, forårsløg, salt og peber.
Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 2 min.
Smag den til.
Pisk imens fløden til et let skum og vend halvdelen i suppen.
Hæld suppen i en varm skål drys persille på og server resten af flødeskummet ved siden af.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her