Logo

Consommé med marv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



1500 g oksetværreb
1 stykke okseskank
2 l vand
1 spsk salt
½ knoldselleri
2 gulerødder
2 porrer
2 løg
6 helepeberkorn

Til klaring:
½ kg magert hakket oksekød
2 æggehvider
2 groftrevne gulerødder
½ groftreven knoldselleri
1 oksemarvpibe

Kom kødet i en gryde og tilsæt vand så det er dækket heraf. Bring langsomt i kog. Skum alle urenheder væk. Tilsæt salt. Rens og skyl grønsagerne og skær dem i små stykker. kom dem på suppen. Lad suppen koge 2-3 timer. Si suppen.

Klaring:
Ælt det hakkede oksekød og de groftrevne urter sammen. Pisk det derefter sammen med æggehviderne. Kom det i suppen og varm langsomt op under omrøring. Lad atter suppen koge mindst 1 time. Sluk for varmen og lad suppen afkøle langsomt. Si den forsigtigt og hæld consommé tilbage i gryden. Pocher marvpiben i nogle minutter i lidt suppe. Kom marven i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her