Logo

Courgettecremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g courgetter
250 g kartofler l løg
50 g smør
1 l. vand
1 grønsagsbouillonterning
1 dl piskefløde
salt
hvid peber

Skær enderne af courgetterne og halver dem, skrab kernerne ud og kasser dem.
Courgetterne, løg og kartofler skæres i terninger.
Smelt smørret i en gryde.
Sauter courgetterne og løg uden at det brunes.
Tilsat kartofler og vand samt bouillonterning.
Lad suppen koge ca. 10-15 min.
Suppen blendes ad 2-3 gange (fyld blenderen til max midt på)
Suppen gives et opkog, smages til med salt og hvid peber.
Lige før servering tilsættes piskefløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her